Oliv
 
 
Oliv - Sziasztok! Oliv vagyok! 22 éves, budapesti lány aki próbál kiszakadni a szürke hétköznapokból. Nem vagyok  egy szent, így olvashattok olyat is, amit más nem írna le. Minden, őszintén az életemről. 

Főoldal » Gallery » Log In

 
Chat
 
Csere-bere

Bárki kérhet cserét. A helyek száma végtelen.

» Tinka «  » Liz «  » Semi «

» Devin «  » Cassie «  » Dave «

 

Köszönöm a ccs alapot Lindának! A legtöbb, a blogon felhasznált fotót pedig Bryan Adam Castillonak, Nora Görlitznek és sok más tehetséges fotósnak, akiket főként az Instagramnak hála találok.

  

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2016.10.15. 01:25
2016.10.11. 02:01
2016.10.07. 14:42
2016.10.04. 16:48
2016.10.02. 11:40
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Számláló
Indulás: 2016-09-30
 

 

 

CSS Codes

 

Blog

Chapter 7 - Teljes a káosz

2016.10.15. 01:25, Oliv

Volt már veletek olyan, hogy egyszerűen annyi minden történt veletek pár nap alatt, azt se tudtátok hova kapjátok a fejeteket? Mert velem most ez történt. Halogattam is igazából a blog írást mert már annyira össze vagyok zavarodva. Teljesen kiakasztó.

T.-vel végleg elbúcsúztunk egymástól, úgy tűnik. Megbeszéltük, én már nem szeretnék kapcsolatot, ő viszont igen. Szeretne felejteni. Még szeretem őt tényleg, de már nem vagyok szerelmes. Úgy érzem, ez a fajta kötődés sose fog elmúlni az irányába. Ennek ellenére tudnám, ha belemennék a kapcsolat dologba, hibát követnék el. Nekem már más is van a képben, ennek így semmi értelme. Nem csaphatom be T.-t, és persze önmagamat se. Fáj, mert többé nem írhatok neki hülyeségeket. Fáj, mert most nincs senki, aki olyan szerepet tölthetne be, mint ő. Fáj, mert valószínűleg ilyen már soha nem is lesz az életemben. Fáj, mert mellette biztonságban éreztem magam. Félek, és kiszolgáltatottnak érzem magam a világgal szemben. Ugyanakkor megkönnyebbülést érzek, mert lekerült 1 teher a vállamról. A tudat, hogy esetlegesen becsapom a tetteimmel. Hiába mondom neki, én nem akarok vele lenni, a tetteim másról árulkodnak. Amikor hozzábújok, amikor megcsókolom, amikor a szemébe nézek.

M.-el soha nem jönne létre ez a szintű kötődés. Az a szint, amikor akár az életedet is rábíznád a másikra. Benne pont a veszély vonz, az ingatag bizonytalanság. Mert izgalmas, mert lobog a láng. Mert sose tudhatom mikor mit mond, és, hogy cselekszik. Arról nem is beszélve, valószínűleg 2 heti kapcsolat után meg akarnám fojtani. Éretlen, csapongó, és totál idióta. Pont ezért is kedveltem meg ennyire; mellette előjön egy másik önmagam. Amikor felhőtlenül, gátlások nélkül tudok szórakozni, nevetni. Ő nem szól rám ha már az 5. felest iszom meg, inkább iszik velem és csak hülyéskedünk. T.-vel inkább otthon ültünk, boroztunk, főzőcskéztünk, beszélgettünk. Ha elmentünk bulizni, sose éreztem magam olyan jól. Még a mosdóig is elkísért ha mennem kellett. Túlságosan féltett. Úgy vigyázott rám, mint egy porcelánbabára. Persze, M. is féltett, mindig a lelkemre kötötte, hogy írjak neki ha hazaértem. Viszont akkor is teljesen más volt!

Nagyon durván elkalandoztam basszus, pedig nem ezt akartam fejtegetni. Mondjuk pont most, írás közben jöttem rá ezekre a dolgokra. Végre, egy gondolat, ami a blognak köszönhetően tört elő. Ezért is akartam/akarom én ezt írni!

Abszolút nem ide kötődik a további írás, kivéve a vége. Külön posztban kéne folytatnom a mondókámat de akkor tényleg le fogok maradni és már ki is fognak maradni ezek a dolgok. Napról napra tompábbak az emlékek.

Szóóval ott volt vége a történetnek, hogy ráírtam M. haverjára, őt ne hívja el szerdára. Mondta is, rendben, hívja akkor a legjobb haverját. Ennek ellenére tényleg, titkon reménykedtem, talán mégis elhívja azt az idiótát?

Elérkezett a szerda. Úgy döntöttem nem öltözök ki, mert minek? Kényelmesre vettem inkább a figurát. Bőrgatya, bokacsizma, meg az új mustársárga felsőm. Először csak Lacival futottunk össze, kicsit borozgattunk, semmi extra. (mellékszereplők neveit le fogom írni, túl sok már a kezdőbetű) Személy szerint én teljesen meg voltam indulva, hogy ééén bizony ma este felesezni akarok. Persze ahova mentünk, ott nem volt, meg olyan puccos is volt a hely. Sokszor járok fancy helyekre, de most lealjasodni volt kedvem. Van ilyen na. Beszélgettünk beszélgettünk, egyszer csak kérdezi, hogy mi is volt M.-el? Röviden tömören elmeséltem neki. Lényeg, hogy a végén megkértem, döntse már el mit akar. Amit ő nem tudott megtenni, ezért elküldött. Én persze úgy értettem, kivel akar kavarni, exével, vagy velem. Mert ez így nagyon gáz. Laci egyből; ő máshogy tudja a storyt! Aha, na mondom éspedig? Hogy én azt hoztam fel opciónak, hogy együtt leszünk, vagy sem. Kac kac! Sose ejtettem ki a számon ilyen szavakat. Mindig hangoztattam, most elvagyunk, minek agyalunk ezen az egészen? Teljesen félreértett az a hülye barom.

Hagytuk is a témát, még maradtunk picit a helyen, aztán mentünk tovább, a Blahán lévő Humbák Művekbe. Ott várt ránk Laci haverja, Andris. Egyszer már találkoztunk vele de akkor nagyon nem foglalkoztunk vele mert alig szólalt meg. De gyerekek, hát ilyen jó pasit se sűrűn lát az ember basszus. Olyan cuki feje van, meg tudnám zabálni. Nagy bánatomra itt se volt shot. Azért leküldtünk 4-en két kancsó rose fröccsöt. Persze amint többiek megérezték a piát, egyből selfie bajnok lett az összes, én meg nem győztem elvetődni a kamerák elől. VIGYÉTEK A POFÁMBÓL A TELEFONOTOKAT. Na jó, azért nagy nehezen rávettek pár képre, lettek is egész vállalhatóak. Nagyon jókat nevettem.

Már esküszöm eszembe is jutott, milyen ügyi vagyok, egész este 1x se hozom szóba M.-et. Pacsi magamnak. Nem tudtam egyébként, hogy fejben is el lehet kiabálni a dolgot. Pont volt egy nagyobb hatásszünet a beszélgetés során, amikor a 2 fiú esküszöm filmbeillő módon egymásra néztek, aztán mindkettő rám: És mond csak, M. jó az ágyban? Hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Eleve honnan tudják, hogy mi már voltunk együtt?! Meg mi volt ez az egymásra nézős szitu? Jézusom.. Mivel már volt bennem alkohol, és ilyenkor nem tudok hazudni. Rávágtam; nem. Tényleg nem volt jó. Olyan kis amatőr és béna volt. Mindegy nem szeretném részletezni. Nem is tudom miért vagyok mégis úgy oda érte. Nekem azért a szex téma is nagyon fontos ha valaki komolyabban érdekel. Na mindegy. Kérdezi tőlem Laci: tényleg? Ő azt mondta, te k.rva jó voltál. (Pacsi magamnak) Onnantól elkezdtek faggatni de gyorsan vettem egy 180 fokos fordulatot és több ilyenre már nem válaszoltam. Nem fogom beégetni a haverja előtt. Meg magánügy basszus! Barátnőmnek naná, elmondom, de nekik nem fogom... :D

Humbák Művekből úgy döntöttünk, átsétálunk a kedvenc lealjasodó helyemre, Hauzolba. Nagy szerencsénkre alig voltak, így be is foglaltuk a csocsóasztal mögötti helyeket. Hú, na innentől kezdtek homályosodni az emlékeim, mert egyből betámadtam a pultot mint valami alkoholista állat. KÉT SHOTOT KÉREK! :D Megittam 1-et, már mentem is a következőért.

Többieket rá is vettem, hogy nekünk létfontosságú most azonnal csocsóznunk. Nagyon élveztem, barátnőm már kevésbé. Úgy 3 menet után be is durcizott. Jóóóóóó mondom oké akkor ne játszunk. Mentem a következő körért, erre hát nem találkozom a pultnál egyik sulitársammal? Onnantól velük is csocsóztam egy csomót. Többieket bunkó módon otthagyva. Nem baj, feltalálják magukat. Nagyon jól szórakoztam. Viszont egyre homályosabbak az emlékeim. Arra például nem igazán emlékszem, hogy jutottunk pontosan haza. Vicces. Azonban egy érdekes momentum; miután elbúcsúztunk Lacitól, Andris valamiért jött velünk haza. Valami fogadásszerűségre emlékszem amit sikeresen elveszítettem, de nem emlékszem. Csak, hogy úgy volt, ha veszítek, vele kell aludnom. Höh. Fura. Simán belementem mert olyan kis csendes típus volt, mondom ebből is csak alvás lesz. Abszolút naívan álltam hozzá a dologhoz. Bevallom M.-ből indultam ki ezen a téren. Inkább a szája jár kategória. Hogy én mennyire benéztem ezt!

Hazaértünk, kb 2 óra röhögés után sikerült lemosnunk a vakolatot a fejünkről barátnőmmel, megágyaztunk neki a kanapén, és mindenki ment aludni. Átöltöztem befeküdtem az ágyba, mondom jóccakát haver. Erre hát nem rám mozdult? Én meg nem totál részeg voltam? Ja, lefeküdtem vele. Ja, bűntudatom van. Ja, nem kellett volna......... Viszont baszottul jó volt. Höhö

Rohadtul félek, hogy M. megtudja. Mármint attól parázok, hogy nem tőlem tudja meg. Mert el fogom neki mondani, ha úgy alakul. Nem tartozom neki különösebb magyarázattal, hiszen ő küldött el, de akkor is. Nem leszek gerinctelen.

Másnap Laci rámírt ezzel a „mindenttudok” féle „mizu?” kérdésével. Sikeresen hárítottam; semmi, fáradt vagyok, 2 napig aludni fogok. Most őszintén mekkora rüfkének képzelhetnek ezek? Tök szarul érzem magam. Ugyanakkor nem kéne így éreznem magam. Fiatal vagyok, egyszer élünk, vagy mi a szösz. Azóta viszont nem is beszéltünk a csávóval. Olyan gáz. Nem is érdeklem csak kihasznált. Oké oké engem se érdekel azon kívül, hogy nagyon értette a dolgát meg baszott jól néz ki. Engem még így is M. érdekel.

Már komolyan kezdtem magam azzal nyugtatni, úgyse tudja meg M. ezt az egészet.  Vagy ha mégis, őt  nem érdeklem többé! Gyanútlanul eszegettem tegnap a vacsorámat, amikor barátnőm ír: Drágám, te akarsz még valamit M.-től?

WHAT?! Miért?

Mert ráírt, hogy mennyire elbaszta, és hiányzom neki. Meg azért is tiltott le facebook-on mert állandó késztetést érzett, hogy rám keressen, meg nézegesse az adatlapomat. (atyaégdecuki, hogy nézegetett) :o :o :o

Óóó hát mondom kiköpöm a májkrémes szendvicsemet. Erre nagyon nem számítottam. Ennek ellenére még mindig nem tudja mit akar blablabla. Most nagyon a levegőben van, hogy vajon rám fog írni? Barátnőmnek mondtam, azért azt megemlítheti, hogy NÉHA felhozom M.-et. Azért a „NÉHA”, mert nonstop erről pofázok szegénykémnek. Jót is röhögött ezen. Holnap fog neki emiatt írni, kíváncsi vagyok mi lesz. Madarat lehetne fogatni velem emiatt. Tényleg gondol rám, hiányzom neki, nem felejtett el. Ennek ellenére félek. Mi van ha megint jól pofára ejt? Megbánt? Nem akarom, hogy megint fájjon. Ünnepélyesen megfogadom, óvatosabban fogom kezelni ezt az egészet. Aludni se bírok, jaj jaj jaj

 

Virtuális pacsi, amiért képes voltál elolvasni ezt az egészet! Puszi!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?