Oliv
 
 
Oliv - Sziasztok! Oliv vagyok! 22 éves, budapesti lány aki próbál kiszakadni a szürke hétköznapokból. Nem vagyok  egy szent, így olvashattok olyat is, amit más nem írna le. Minden, őszintén az életemről. 

Főoldal » Gallery » Log In

 
Chat
 
Csere-bere

Bárki kérhet cserét. A helyek száma végtelen.

» Tinka «  » Liz «  » Semi «

» Devin «  » Cassie «  » Dave «

 

Köszönöm a ccs alapot Lindának! A legtöbb, a blogon felhasznált fotót pedig Bryan Adam Castillonak, Nora Görlitznek és sok más tehetséges fotósnak, akiket főként az Instagramnak hála találok.

  

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2016.10.15. 01:25
2016.10.11. 02:01
2016.10.07. 14:42
2016.10.04. 16:48
2016.10.02. 11:40
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Számláló
Indulás: 2016-09-30
 

 

 

CSS Codes

 

Blog
Archívum - 2016. szeptember

Chapter 2 - Jelen

2016.09.30. 22:06, Oliv

Azért míg írom a múltbeli eseményeket, foglalkoznom kell a jövővel is, nem? Ezt is megéltük, péntek este itthon ülök és a netet böngészem. Legtöbb esetben mostanában inkább jellemző rám, hogy valamelyik kocsmában ülök a haverokkal és már a 4x shotot döntöm le. Aztán a másnap az önutálat jegyében telik. Nem is tudom igazából miért, hiszen fiatal vagyok. Mikor ne szórakozzak ha most ne? Sokan esnek abba a hibába, hogy amikor még megtehetik, nem járnak el a barátokkal, stb.. Aztán amikor már 40 évesen a férjük/feleségük mellett fekszenek le minden este – rájönnek – hibát követtek el. Na persze, ez nincs kőbe vésve. Minden ember máshogy gondolkozik.

Nem mondanám, hogy nem lett volna programom, mert hívtak. Viszont tegnap óta kicsit furán érzem magam. T.-vel elmentünk még szerdán a Gellért-hegyre mert fotózni szerettem volna. Gondolom akkor fázhattam meg. Nagyon jól ismerem magam, ha ma elmentem volna inni, nem sült volna ki belőle semmi jó. Lerészegedés után tuti nem vettem volna vissza a kabátomat és heeellloo 2 hét betegség. Na azt nem köszi. Egyébként a mai vizsga amire annyira tanultam – dehogy tanultam – nem ment sehogy. Véletlenül a vizsgaidőpontot és a tanár óráját egy időre tették, ezért a tanárunk hazaküldött minket. Írni kell neki egy esszét egy adott korról és elküldeni emailben. Ezért paráztam ennyit?? Pedig már a világ összes szar kifogását kitaláltuk. Erről ennyit. Most is írhatnám azt az esszét de majd vasárnap, vagy hétfőn.. Tipikus én.

Azért se szabad lebetegednem mert úgy volt, holnap megyünk T.-vel valami puszta közepére ahol csillagokat fotózhatok. Eredetileg az volt a terv, már ma hazamegyek, de nagyon levert vagyok, meg lusta. Majd holnap reggel vonatra szállok. Ma amúgy is tele voltak a vonatok, nekem meg 1 csomó cuccom van. A fotós felszerelés, laptop, stb. Csak azt sajnálom, hogy nem alhatok vele. Mostanában 0-24 jár az agyam ezért már szinte csak akkor tudok elaludni ha mellettem van és fogja a kezem. Ironikus, tekintve, hogy már együtt se vagyunk. Hah. Mindegy.

Néhány jobban készült fotómat majd meg szeretném veletek is osztani a jövőben, eleve imádom a gyönyörű képeket. Sok profi fotós képét is fel fogom használni. Rajongok ezért a művészeti ágért. Nagyjából 1 éve vettem meg életem első fényképezőgépét, és a mai napig előveszem, amikor csak időm engedi. Egy hete pedig meg tudtam végre venni hozzá az első profi objektívet is. Szerelmes vagyok! Kinek kellenek pasik, most komolyan? Egy képet azért beszúrok így a bejegyzés végére. Tipikus Szabadság hidas unalmas kép, de akkor is az enyém. Egyébként nagyjából 1 éve járok egy művészeti suliba, de sajnos nem a fotós szakot választottam. Ha tehetném, és visszamehetnék az időbe, most már azt választanám. Ennek ellenére lehet, hogy jövőre a fotósokhoz is be fogok járni órákra. Jövőhét szerdán megyek megbeszélni az igazgatóval. Remélem összejön. 

Állandóan M.-n és T.-n gondolkozom. Bár M.-et már elveszítettem. Azt mondtam neki, soha többé ne keressen, de abban reménykedem, hogy nem fogja megfogadni, és mégis felkeres 1 szép napon. Barátaim szerint ez még nincs lezárva. És már volt is ilyesmire példa, nem egyszer. Ennek ellenére most úgy érzem, ez már végleges. Nem szabadna hinnem a tündérmesékben, kinőttem már belőlük. Ajjj azokból sose szabadna! Mikor lesz már előttem az a herceg aki mellett nincsenek negatív érvek? Life sucks

A fotóm:

Chapter 1 - Előzmény story(k)

2016.09.30. 12:23, Oliv

 

Milyen ironikus! Két emberen járt az eszem már több hete, nem tudtam dönteni ki lenne a helyesebb döntés. Igazából tudtam, csak nem az eszemre hallgattam, inkább a szívemre. Sőt, ha jobban belegondolok egyiküket se kéne választanom. Mondom a szitut; az egyik az exem, akivel 3 és fél évig voltunk együtt. Exet választani sose okos döntés, nem? Nem tudom még sose voltam ilyen helyzetben. A másik pedig egy pasi, aki baromi helyes, (sajnos ezt tudja is magáról) majdnem megszereztem, bár nem az a típus akit bemutatnék a szüleimnek. Viszont már nem aktuális, kikosarazott. HÁTEZHÜLYE! Hosszú story komolyan, az egész július végén kezdődött amikor nyaralni voltam a szüleimmel. Exemmel pedig júniusban mentünk szét, viszont a mai napig összejárunk. Ami nem helyes, nagyon nem, de egyszer élünk basszus.

Legyen most már viszont nevük is az illetőknek. Gondolkoztam, új név kéne nekik, de az annyira fura lenne. Így csak kezdőbetűket fogok használni. Exemet nevezzük T.-nek, a kis mocskot aki kikosarazott pedig M.-nek. Így talán már nem lesz akkora katyvasz a történet.

Nem fogom tudni egy bejegyzésben leírni az egész történetet, túl hosszú lenne ahhoz, de kezdésnek megfelel az eleje. Ameddig jutok, ezt még meglátjuk.

T.-vel 3 és fél évig voltunk együtt, aminek az eleje csodás volt, mint minden normális kapcsolatban. Azonban egy együtt töltött nyár után - egy 4 hónapos kapcsolatot hátrahagyva – kiutaztam Miamiba fél évre, nyelvet tanulni. Azt gondoltuk menni fog a távkapcsolat – ami bármennyire is meglepő lett még számunkra is – sikerült. Nem mondom, hogy nem voltak durva vitáink, és azt sem, hogy ha még kint maradok 2 hetet, együtt maradunk. Szóval csodával határos módon túlélte a kapcsolatunk. Mármint azt hittük, miután hazajöttem. Hogy lehettünk ilyen naívak? Többet voltunk külön mint együtt! Onnantól kezdve teljesen más irányt vett a kapcsolatunk és rengeteget veszekedtünk. Hol az egyikünk, hol a másikunk kattant be és csinálta a cirkuszt. Miután már több mint 1 éve voltunk együtt – így utólag rájöttem – ráuntam erre az egész kapcsolat dologra. Eleve hobbijaim közé tartozik mások manipulálása, és a fejükbe látás. Pasikkal előszeretettel játszottam el azt, hogy hiába nekem kellettek, elhitettem velük előbb vagy utóbb, hogy én kellek nekik. Onnantól kezdve meg már ők tepertek, és nem én. T.-vel is ezt csináltam az elején, és tök jól működött.

Viszont mivel kapcsolatban voltam, így meg nem fogok elkezdeni pasizni, kellett találnom valami más elfoglaltságot. Ezért is kezdtem el állandóan veszekedni vele, mert most már azt játszottam, hogy bármekkora szart csinálok, előbb utóbb én jöjjek ki győztesként a vitákból. Manipulatív kis dög vagyok mi? Jah, tudom... Mind ezek ellenére higgyétek el, szerettem, és a mai napig is szeretem! Csak bennem van ez az érzés, hogy nem akarok unatkozni. Rendszeresen vagyok színpadias, hisztizek, mintha szappanoperában lennék, és otthagyom a másikat az utca közepén csak azért, hogy utánam jöjjön az illető. Túl sok filmet nézek.. Persze kettőn áll a vásár, nem csak az én hibám volt a szakításunk. Ő is hibázott elég sokat. Többek között sokszor hazudott nekem. Emiatt pedig már nem tudtam bízni benne. Januárban aztán elkezdtem másokkal is beszélgetni – amiről tudtam – ez itt a kapcsolatunk vége, ezt így nem lehet tovább folytatni. Onnantól kezdve hol szakítottunk, hol ismét összejöttünk. Ezt egészen júniusig húztuk amikor is bedobtam a törülközőt végleg. (Azt hiszem, végleg) Szakítottunk, de mégis a mai napig beszélgetünk, és ha találkozunk, úgy teszünk mintha még együtt lennénk.

Júliusban aztán - amikor elmentünk nyaralni szüleimmel 2 hétre Horvátországba – rám írt instagrammon egy pasi, M. Nekem nagyon kevés pasi tetszik meg, borzasztóan válogatós vagyok, de uram isten. Ennyire jóképű pasit még sose láttam. Kedves volt és értelmes, illedelmes, szóval minden. Abban a 2 hétben amíg kint voltam, csak írásban beszélgettünk. Aztán miután hazamentem, Csehországból jött hozzám egy nagyon kedves barátnőm egy hétre. Úgy tűnt ekkor se fogunk tudni találkozni. Azonban egyik nap úgy döntöttünk barátnőmmel, elmegyünk bulizni. Gondoltam miért is ne? Rá is írtam M.-re, nincs e kedve csatlakozni. Atya ég, hát még élőben is borzasztóan helyes volt. Szőkésbarna haj, kék szem, 195cm magas izmos vállak. Egyszóval tökéletes. Nem sokat tudtunk kommunikálni az este, mivel nekem barátnőm révén angolul kellett beszélnem, ő meg mint kiderült, nem igazán tud angolul. Ennek ellenére nagyon jól elvoltunk, egész este táncoltunk nevettünk, hülyéskedtünk. Barátnőm, ha jól vettem ki a szitut, cukkolta, hogy úgyse mer lesmárolni. Mondanom se kell, de le mert.. Onnantól kezdve egész este egymás nyakán lógtunk és jajj. Egyik legjobb estém volt. Hazafele metroval mentünk, amin közben barátnőm kicsit rosszul lett a túl sok pia miatt, szóval nekem kellett hazáig támogatnom. Emiatt kb elbúcsúzni se volt időnk M.-el. Még utólag meg is jegyezte, az elköszönős csókot hiányolta.

 

Most eddig bírtam írni a történetet, muszáj lenne tanulnom még kicsit a délutáni vizsgámra. Majd később folytatom. Szép napot nektek!

Aloha!

2016.09.30. 01:17, Oliv

Üdvözöllek kedves erre tévedt idegen! A nevem Oliv, ami nyilvánvalóan nem az igazi nevem, de most maradjunk mégis inkább ennél.

Azért indítottam ezt a blogot, mert már jó ideje elég jó kis terápiának gondoltam, ha éppen úgy voltam lelkileg. Pár hónapja zártam be a régi blogomat, amit lehet, hogy olvastál, de lehet, hogy nem. Miért zártam be? Több oka is volt! Észrevettem magamon a blogolás negatív hatásait. Miről beszélek? Arról, hogy egyre több olvasóm volt, ezáltal inkább írtam a látogatottsági számnak, mintsem, hogy jobban legyek. Hülyén hangzik mi? Szerintem is. Ennek ellenére sokan esnek ebbe a hibába.

A másik oka, az akkoriban lezajló szakításom ami miatt se időm se energiám nem volt írni. Ráadásul exem tudott a blogomról, így értelmét vesztette az egész. Nem írhattam őszintén az érzéseimről, mert azokat ő is olvasta. Ezt persze nem akartam.

Ezek az okok vezettek idáig, az új blog nyitásáig. Új név, új oldal, tiszta lap. Nem fogok hazudni, nem köntörfalazok. Leírom ami történik és amit gondolok. Sokszor fogtok egy önző dögnek tartani, de most komolyan; kinek nincs egy rossz oldala? Aki azt mondja „nekem”, az hazudik!

Hetek óta nem tudok rendesen aludni, ezáltal tanulni se amibe már beleőrülök. A blog emiatt is kell. Hátha, ha majd kiírom magamból a bajaimat, végre nyugodtan fogok tudni aludni. Mindent meg akarok próbálni, még mielőtt bemegyek a patikába és veszek valami lónyugtatót.

A leírt storyk mind igazak lesznek, talán a nevek azok, amik változni fognak. Ezt még nem gondoltam ki 100%ig. Nem fogok megosztani személyes képet, információt, vagy bármi mást ami hozzám köthető. Két információt osztok meg veletek; 22 éves vagyok, és Budapesten tanulok. Még a szülővárosom se fedném fel, maradjunk mondjuuk Várpalotában. Az megfelel.

Lehet utálni, lehet imádni, ezt majd ti döntitek el! Megpróbálok aludni, mert holnap, azaz ma, tanulnom kéne egy esedékes vizsgámra, aztán rátok zúdítom az információ hullámot. Ajaj, aki követni bírja, le a kalappal! Puszi

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?